Mening
U zegt het maar: Met dankbare groeten

‘Lieve mensen,

We schrijven zaterdag: Vandaag is het dan zover! Onze allerlaatste werkdag is aangebroken! We willen iedereen heel hartelijk bedanken voor het mooie afscheid dat we hebben gehad. Zoveel lieve reacties, cadeaus en knuffels op het laatste biologische buffet op 22 april, de open dag op 24 april en bij het optreden van The Spectales op 8 mei.

En ook als je niet in de gelegenheid bent geweest om nog persoonlijk aanwezig te zijn, heel veel dank voor je vertrouwen in ons mooie bedrijf. Na 15 ontzettend mooie jaren, is vandaag het allerlaatste feest in de Dekkershoeve. Maandag gaan we naar de notaris om de overdracht te regelen. Dan houdt Dekkershoeve op te bestaan!

Fee en Piet kunnen terugkijken op een prachtige horeca carrière van 36 jaar! Eerst 21 jaar in Eethuis Splinter in Leiden, gevolgd door de mooie tijd in Dekkershoeve. Ted en Elkie hebben ook met heel veel plezier meegewerkt in de Splinter en nu meer dan 15 jaar in Dekkershoeve met zijn vieren.

Fee , Piet en Ted gaan heerlijk  van hun welverdiende pensioen genieten. Elkie gaat naar Spanje verhuizen, voor een heel nieuw avontuur! Misschien komen we elkaar nog wel eens ergens tegen, het ga je goed’.

(Met dankbare groeten, Team Dekkershoeve)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter