Activiteiten
Zondag 22 mei: Vogels in de hoofdrol

Een wandeling met daaropvolgend concert, waarbij vogels in de hoofdrol staan. De wandeling is onder leiding van een IVN-vrijwilliger, het concert wordt gegeven door Sinfonietta Voorschoten.

Het concert ‘De reuzenalbatros en zijn gevleugelde vrienden’ zou worden uitgevoerd 10 dagen na de ingang van de eerste lockdown in 2020.  Twee jaar later krijgt men alsnog de kans om dit evenement bij te wonen, een wandeling onder begeleiding van een vogelgids, gevolgd door een concert waar de vogel in de hoofdrol staat. In het concert zijn dit naast de reuzenalbatros van de Vriend, de kip van Haydn, de goudvink van Mozart, de ekster van Rossini, de zwaan en de koekoek van Saint-Saens, de duif van Respighi en het ballet van de kuikens van Moessorgsky.

Het programma wordt tweemaal uitgevoerd. Om 13.00uur is de eerste wandeling, om 14.00u koffie en thee, gevolgd door het 1e concert om 14.30 uur. Om 14.30 uur start de 2e wandeling, koffie en thee om 15.30 uur, gevolgd door het 2e concert om 16.00uur.

Start van het programma is Het Kruispunt, Schoolstraat 2 Voorschoten. Van daaruit leiden gidsen van IVN u door het Berkhoutpark. Voor mensen die slecht ter been zijn is er een alternatief programma in het Kruispunt. Het concert is ook in het Kruispunt. Kaarten €15.00, voorverkoop € 12.50,kinderen € 5.00. Reserveren: sinfoniettavoorschoten@gmail.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter