Nieuws
Verschrikkelijke troep in Voorburgs park

Het was maandagmorgen weer een puinhoop in het Voorburgse Park Vreugd en Rust. Het mooie weer had in het weekeinde de nodige bezoekers naar de oever van de Vliet getrokken. Mensen die hun afval wilden weg gooien, merkten dat de prullenbakken overvol zaten. Niet geleegd voor het weekend, zo luidde de conclusie. Bovendien zijn de grote vuilnisemmers nog steeds niet teruggezet. Alleen de stalen omhulsels staan er, omdat die vorige winter niet zijn weggehaald. Het resultaat laat zich raden: een compleet vervuild park met bergen troep op en naast de afvalbakken. Vogels en ratten zorgen voor de rest. En nu niet de bezoekers de schuld geven. De enige die debet is aan deze rotzooi is de gemeente, die in gebreke blijft.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com