Activiteiten
Voorburgse voetbalfenomenen feesten bij Graaf Willem II Vac

Jan de Jong senior, Jan de Jong junior, Harry Rietveld: allemaal Voorburgers met een enorme voetbalachtergrond. Vandaag de dag moeten ze een klein stukje de Landscheidingsweg af, om bij hun cluppie te komen. Dat is Graaf Willem II Vac. En laat oud scheidsrechter Harry nu reclame maken voor een familiedag aldaar:

,,Zijn jullie weer klaar voor het gezelligste voetbalfeest van de Haagse velden? Maandag 6 juni (2e Pinksterdag) is het weer zover en keert het familietoernooi terug op de Roggewoning. Na 2 jaar afwezigheid zijn wij er weer helemaal klaar voor. Zorg dus dat je erbij bent, maak een team met vrienden, familie of verre kennissen. De dag begint zoals elk jaar met taart eten samen met je eerste tegenstander, wees creatief en bak een taart die jouw team vertegenwoordigt. Vervolgens start de strijd om de lelijkste beker van Europa, de prijs voor de meest originele outfit en natuurlijk ook mag er zonder strijd gespeeld worden voor een dansbaar sportief toernooi. Uiteraard zorgen we ervoor dat dat kantine geopend is, ook willen we de BBQ weer lekker aansteken voor een lekkere hap bij de prijs uitreiking. De muziek zal de gehele dag over de Roggewoning te horen zijn.”
,,Maar hoe schrijf ik me in? Stuur een mail naar familietoernooi@graafwillem.nl met het volgende: Teamnaam, aantal spelers, aanvoerder kids (t/m 12 jaar) of geen kids. Ook dit jaar is er aan het einde van de dag weer een loterij. We zullen de sponsoren van de club weer vragen voor mooie prijzen. Mocht je nog geen sponsor zijn bij de club maar heb je wel iets moois in de aanbieding voor deze loterij laat het dan weten. Om alvast rekening mee te houden, de aanvang van het toernooi zal zijn rond 10:00 en rond 18:00 willen we proberen de prijsuitreiking af te sluiten.”
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter