Nieuws
Vraagtekens bij blad LV Verrast

D66-gemeenteraadslid Charlotte Bos wil van B&W weten met welke boodschap en kaders de redactie en de producent van het blad LV Verrast op pad zijn gestuurd en op basis van welke criteria activiteiten, onderwerpen en geïnterviewden voor het magazine zijn geselecteerd.

Dat blijkt uit vragen van het gemeenteraadslid aan B&W naar aanleiding van LV Verrast voor het voorjaar en de zomer van 2022. Bos wijst erop dat het blad, volgens het voorwoord, is bedoeld om zowel inwoners als mensen daarbuiten te inspireren op pad in onze gemeente te gaan.

Bos verbaast zich over het feit dat de internationaal befaamde geschiedenis zoals Prinses Marianne en erfgoed Limes (grens Romeinse rijk) niet in het blad aan de orde komen maar er wel twee pagina’s met smoothie recepten in staan.

‘Hoe kan de gemeenteraad en/of inwoners een verzoek doen tot het toevoegen van activiteiten of bezienswaardigheden aan het magazine en de website? Klopt het dat er op de activiteitenkalender niet alle evenementen en initiatieven die door bewoners en ondernemers worden georganiseerd worden vermeld’, zo wil Bos weten.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter