Nieuws
HEMA heeft exclusieve pop-up in Mall geopend

De HEMA-pas pop-up, ter ere van de klantenpas die vijf jaar bestaat, is woensdag onder grote belangstelling geopend. Samen met presentator en acteur Buddy Vedder, openden Claartje van Meeuwen (manager loyalty) en Kimberley Olthof (campagneleider) van HEMA in de Mall de eerste pop-up. Buddy Vedder: ,,Het is een feestje om bij deze pop-up met al die klassiekers te zijn. Van kleins af aan is de rookworst al mijn favoriet, dus hoe leuk is het om daar hier rondjes op te draaien.”

De eerste 500 bezoekers kregen een paar originele tompouce sokken cadeau. Deze sokken en een set grappige wenskaarten krijgt elke klantenpashouder tegen inlevering van gespaarde punten. Daarnaast heeft de klantenpas een nieuw jasje gekregen. Een nieuwe frisse uitstraling met veel kleur met voor de pashouders steeds weer nieuw voordeel, gratis producten en vaker limited editions.

Om de hoek van het HEMA-filiaal in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam is de HEMA-pas pop-up nog tot en met 24 mei te bezoeken. Openingstijden HEMA-pas pop-up zijn vanaf nu tot en met 24 mei van 10:00-20:00 uur. (Foto Dennis van Beek)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter