Activiteiten
High tea met een ‘planten-bingo’

Op zaterdag 18 juni houdt  Stichting Sammy in Villa Dorrepaal te Leidschendam-Voorburg een high tea met een ‘planten-bingo’ om geld in te zamelen voor een centrum voor dagopvang van verstandelijk gehandicapte kinderen – de Woestijnroos – in El Fayoum (Egypte) en naar voorzieningen om de lokale bevolking te steunen zoals levensmiddelen en medicijnen.

‘Na twee jaar Covid-stilte kunnen we eindelijk weer een evenement organiseren. Voor Covid was er een reeks van succesvolle huiskamerconcerten en twee drukbezochte muziekfestivalletjes in de Binckhorst. En nu organiseert Stichting Sammy voor de vierde keer op rij een evenement in Villa Dorrepaal. Eerder organiseerden we een zeer geslaagde Sammy’s Walking Dinner, Sammy’s Thé Dansant en Sammy’s Indian Summer in de warme ambiance van Villa Dorrepaal’.

‘Op deze bijzondere locatie verzorgt kok Bert Wildervanck samen met kok Qorban Ashuri een heerlijke high tea. Tussen de rondes door zal er een heuse planten-bingo plaatsvinden met ‘groene’ prijzen en als afsluiter zal er nog een slinger aan het rad van fortuin gegeven worden’.

‘Erbij zijn? Wacht niet te lang met bestellen, want er is een beperkt aantal toegangskaarten. Tickets zijn verkrijgbaar via www.stichtingsammy.nl  Heft feest op zaterdag 18 juni duurt van 13.00 – 17.00 uur. Ticketprijs: €19,50 exclusief bingokaarten’.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter