Nieuws
Foutje bedankt

In de Voorburgse Lydie Platestraat is er bij de aanleg van een nieuwe waterleiding iets fout gegaan. Om de leiding te kunnen aanleggen moesten vier lantaarnpalen verplaatst worden. De aannemer plantte ze daarop aan de andere kant van de stoeprand, in de daar aanwezige parkeervakken. Dat scheelde de inwoners zo maar drie parkeerplekken. Naar verluidt gebeurde alles in samenspraak met de gemeente. Die had bovendien geëist dat de straat verlicht bleef en dus moesten de lantaarnpalen blijven functioneren, ook tijdens de werken aan de waterleiding. De arbeid aan de waterleiding is weliswaar klaar; de lantaarnpalen staan nog steeds ‘op straat’. Komende week worden ze teruggeplaatst op de stoep. Betrokkenen spreken nu over een ‘communicatiefout’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com