Nieuws
Herontwikkeling Appelgaarde en omgeving

De gemeente gaat samen met projectontwikkelaar REB Projects de Voorburgse zijde van station Mariahoeve herontwikkelen tot een hoogwaardig stationsgebied met woningbouw. Het verouderd kantoorgebouw, de parkeervelden, de functioneel ingerichte fietsenstalling, het gedateerd station en weinig groen zorgt voor een onaantrekkelijke stationsomgeving. De herontwikkeling schept voor het stationsgebied en de naastgelegen woonwijk kansen om de kwaliteit van het gebied te verbeteren.

Belangstellenden zijn van harte welkom tijdens één of meerdere themasessies. Tijdens de sessies worden de kaders en vertrekpunten geschetst en kunt u input geven over de verschillende onderwerpen. Het zijn actieve sessies waarin de discussie over de diverse thema’s wordt gevoerd en een actieve inbreng en tijd wordt gevraagd van de deelnemers.

Maandag 23 mei: Beeldkwaliteit en programma; Maandag 13 juni: Parkeren en verkeersafwikkeling; Dinsdag 21 juni: Openbare Ruimte, groen en duurzaamheid. Tijd: van 19:30 tot 21:30 uur (inloop vanaf 19.00 uur), Gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Leidschendam. Aanmelden (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter