Nieuws
Tweede ingang ziekenhuis Westeinde weer open

Na bijna twee jaar is de ingang aan de Lijnbaanzijde van ziekenhuis Westeinde weer open. De ingang werd gesloten voor de bouw van het Sara de Bronovo Moeder- en Kindcentrum. Het ziekenhuis heeft nu weer twee ingangen: Lijnbaan en Warmoezierstraat. Patiënten en bezoekers kunnen nog steeds op de bezoekersparkeerplaats aan de Warmoezierstraat parkeren. Ook de Kiss & Ride plekken en parkeerplaatsen voor mindervaliden blijven beschikbaar aan de Warmoezierstraat.

Aan de Lijnbaanzijde zijn de Kiss & Ride plekken en de taxistandplaats weer in gebruik genomen. Taxi’s en taxibusjes stoppen niet meer aan de Warmoerzierstraat. Speciaal voor het Moeder- en Kindcentrum zijn er drie spoedparkeerplaatsen aan de Lijnbaanzijde. Deze plekken zijn gereserveerd voor vrouwen die met spoed komen bevallen of voor iets anders rondom de zwangerschap met spoed in HMC moeten zijn.

Komt u met het openbaar vervoer of de fiets? Met RandstadRail 2, 3, 4 en 34 is het ziekenhuis weer het beste te bereiken vanaf halte ziekenhuis Westeinde aan de Lijnbaan. De fietsenstalling aan de Lijnbaanzijde is ook weer terug.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter