Activiteiten
Olympische heropening banen Badmintonclub Voorburg

Olympisch badmintonner Mark Caljouw en Astrid van Eekelen, wethouder sport, hebben de 12 nieuw aangelegde banen van Badmintonclub Voorburg in Sportcentrum Forum Kwadraat Voorburg geopend. Met extra lijnen is een grotere capaciteit gerealiseerd in de sporthal.

De feestelijke opening werd gevierd met een speciale clinic van Olympisch badmintonner Mark Caljouw voor de jeugd. Caljouw demonstreerde zijn badmintontechniek met hoogstaand spel. Ook de jeugdspelers mochten een poging wagen tegen de Haagse topspeler. ,,Dit soort speciale trainingen geven mij altijd veel energie. Als uithangbord van de badmintonsport vind ik het ook belangrijk deze geweldige sport bij de jeugd te promoten.” Tijdens de Olympische Spelen van 2021 in Tokyo haalde Caljouw de achtste finales en op de WK bereikte hij de kwartfinales.

Badmintonclub Voorburg (BCV) is een bloeiende vereniging voor iedere badmintonliefhebber: jeugd en volwassenen, competitiespelers en recreanten. Bij BCV kan iedereen op zijn eigen niveau trainingen volgen, onderling partijen spelen en meedoen aan de competitie. Zo’n 200 leden badmintonnen op maandag- en vrijdagavond in sporthal Forum Kwadraat. Meer info en tarieven zijn te vinden op de website www.badmintonvoorburg.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter