Nieuws
Nieuwe formule Pearle Studio in de Mall
De voormalige Eye Wish winkel aan de Liguster 59 in Leidschendam is omgedoopt tot Pearle Studio. Pearle Studio is een nieuwe winkelformule, waarmee Pearle Opticiens haar portfolio uitbreidt met een luxe label. Nog vóór de zomer worden in totaal 100 winkels verspreid over Nederland geopend. Bij Pearle Studio Leidschendam zullen dezelfde vertrouwde gezichten te zien zijn als in de voormalige Eye Wish winkel. Ter gelegenheid van de opening kunnen klanten profiteren van een openingsaanbod van 40% korting op een complete merkbril of zonnebril op sterkte (geldig tot en met 19 juni).
Pearle Studio is een nieuwe formule onder de vlag van Pearle Opticiens. Beide merken staan voor deskundigheid en toegankelijke oogzorg. Klanten zijn verzekerd van persoonlijk en deskundig advies in hun zoektocht naar een luxer assortiment van merk(zonne)brillen die past bij hun eigen stijl. Klanten kunnen er terecht voor stijladvies, de laatste trends in eyewear (optisch en zon) en kunnen kiezen uit een breed scala aan luxe merken. Bekende merken zoals Gucci, Fendi, Saint Laurent, Burberry en Porsche Design zijn allemaal verkrijgbaar.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter