Nieuws
Nog minstens een half jaar wachten

Begin dit jaar heeft een deel van de houten damwand waarop een voetpad tussen de Aart van der Leeuwkade en de Alberdingk Thijmkade in Voorburg loopt – achter langs gymnasium Novum – het begeven. Het hout was verrot. Daarna is een deel van de ondergrond van het pad (zand) weggespoeld, inclusief tegels. Wat restte was een gapend gat en een reling die in het lucht hangt. De gemeente plaatste aan beide uiteinden van het pad provisorische hekken. Meer gebeurde er tot op de dag van vandaag niet. Een woordvoerster van de gemeente laat desgevraagd het volgende weten: ‘De schade aan de beschoeiing bij het voetpad is bij ons bekend. In verband met (herstel)werkzaamheden op andere locaties hebben we het nog niet kunnen repareren. Beschoeiingen die langs doorgaande wegen liggen bijvoorbeeld, krijgen prioriteit omdat daar de verkeersveiligheid anders in het nauw komt. We proberen ook een aantal reparaties te bundelen vanwege de efficiëntie. De beschoeiing bij het voetpad zal volgens planning in de tweede helft van het jaar worden hersteld’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter