Nieuws
Kees van Paassen met pensioen

Kees van Paassen, eigenaar van het bekende Autocenter Van Paassen, gaat met pensioen. Om dat te vieren werd er een afscheidsfeest georganiseerd waar ruim 250 mensen kwamen om afscheid te nemen van  Kees en zijn vrouw Ingrid. Het familiebedrijf wordt over genomen door dochter  Karin van
Paassen en schoonzoon Alberik Stevens

Autocenter Van Paassen heeft hiermee een mooie stap naar de toekomst heeft gemaakt. Het bedrijf bestaat inmiddels 42 jaar en werd opgericht door Kees in maart 1980. Het autobedrijf is bekend geworden als een familiebedrijf met een hoog serviceniveau. Zeer gewaardeerd door een grote kring trouwe klanten, relaties en leveranciers.

Langzaam is Kees ernaar toe gegroeid om de activiteiten over te dragen aan Karin en Alberik. Beiden werken al ongeveer 20 jaar in het bedrijf. Dit betekent niet dat men Kees niet meer zal tegenkomen, want hij zal zeker regelmatig in het bedrijf te vinden zijn. Ook Ingrid zal voorlopig nog werkzaam blijven. Autocenter  Van Paassen  is te vinden aan Spoorlaan 1, aan de oostkant van de Vliet tegenover Huygens Hofwijck: www.autocenter-vanpaassen.nl  (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter