Nieuws
Provincie ontvangt zilveren certificaat Fietsersbond

Op de landelijke Fiets naar je Werk Dag, ontving gedeputeerde Willy de Zoete als vertegenwoordiger van de provincie het zilveren werkgeverscertificaat uit handen van Esther van Garderen, directeur van de Fietsersbond. Het certificaat is een erkenning van de inspanningen die een werkgever doet om medewerkers te stimuleren op de fiets naar het werk te komen.

Willy de Zoete: ,,Dit is één van de stappen in ons duurzame mobiliteitsbeleid. Een stap die we als werkgever met onze eigen werknemers zetten en waarin we ook een voorbeeld willen zijn voor anderen. We zijn er nog niet, maar we gaan wel voor goud.”

Esther van Garderen feliciteert de provincie: ,,Zuid-Holland laat zien dat goede werkgevers blijven werken aan verbetering van hun fietsvoorzieningen. Dit zilveren certificaat is daar het bewijs van. En ik ben ervan overtuigd dat ik over een poosje hier weer mag staan om het gouden certificaat te overhandigen.” (foto Provincie ZH)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter