Nieuws
Kakafonie in teken van feestmuziek

Je bent 22 jaar, helemaal fan van het Nederlandse lied en je laat het de hele dag uit de speakers knallen als je aan het werk bent als schilder.  Je liefde voor die muziek gaat daarna gewoon door als je met vrienden op stap gaat, en dan komt het regelmatig voor, dat de dagelijkse kwast die je in de hand hebt als schilder, wordt vervangen door de microfoon. Vandaag komt Ryan Niekerk om 12:30 uur naar de studio van Omroep Midvliet om in het radioprogramma Kakafonie zijn debuutsingle ‘Ik zal haar nooit meer vergeten’ te laten horen.

Ryan laat niets aan het toeval over en ondersteunt deze single met een fantastische videoclip.  Blijft het de kwast of wordt het de microfoon in de toekomst? Wat er ook gebeurt, Ryan heeft meer plannen voor het uitbrengen van singles en is op dit moment alweer in de studio bezig voor al de opvolger(s). Hij zal met het publiek zijn liefde voor de Nederlandstalige muziek delen.

Marius volgt Ryan om 13.15 uur op om zijn nieuwe single ‘Dat komt door jou’ te laten horen. Dat keuzes maken onderdeel uitmaakt van het leven, weet Marius als geen ander. Omdat de zanger uit Medemblik zich meer wil gaan richten op gezellige feestmuziek, kreeg hij van collega-artiesten de tip om zijn plannen kenbaar te maken bij producer Frank Verkooyen. In de trant van het juweeltje ‘Geef mij maar Amsterdam’ is de single ‘Dat komt door jou’ ontstaan. Na een rustig begin slaat de boel, muzikaal gezien, compleet om.  Een feestplaat van jewelste is het gevolg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter