Activiteiten
Jubileumconcert Dagorkest Vlietstreek

Dagorkest Vlietstreek bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd in het eigen clubgebouw met een jubileumconcert op zondag 12 juni om 14:30 uur. De locatie is Marcanto Muziekcentrum, Groene Zoom 11 (sportpark Westvliet). De toegang is gratis.

Het Dagorkest speelt leuke en toegankelijke muziek. Strauss, Glenn Miller, Abba en ook een mars ontbreekt niet. Dit keer vindt er ook een première plaats voor Ineke die Sentimental Journey zingt. Het orkest moet alle zeilen bijzetten ( of juist de wind uit de zeilen halen) om zacht te spelen

Het Dagorkest Vlietstreek bestaat uit muzikanten die op donderdagochtend vrij zijn. Veelal zijn dat gepensioneerden, maar ook jongere muzikanten. Voor nieuwe leden wordt de lat niet al te hoog gelegd, maar al repeterend, halen zij een zeer acceptabel niveau. U bent van harte welkom om een keer mee te spelen. Als u klarinet, hobo of trompet speelt, wordt u met open armen onthaalt en dat geldt ook voor een marimba speler. Ook andere instrumenten zijn welkom.

De toeschouwers bij  de concerten zijn veelal familieleden en kennissen. Dat zijn onze vaste supporters. Maar ook toeschouwers van buiten de vereniging zijn van harte welkom. Voor meer informatie zie de website https://www.stcaecilia.nl

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter