Nieuws
Grote verbouwing Albert Heijn XL in de Mall

Er komt een metamorfose aan voor de Albert Heijn XL in Leidschendam. De winkel in de Westfield Mall wordt vanaf zaterdag 11 juni om 12:00 uur ingrijpend verbouwd. De vernieuwde XL gaat weer open op dinsdag 28 juni om 11:00 uur. Klanten kunnen dan kennismaken met de allernieuwste foodconcepten en het grootste biologisch en glutenvrij assortiment.

Supermarktmanager Marcel Nortier en zijn collega’s vinden het fijn om de opening samen met klanten te vieren. ,,Je bent van harte welkom. Het wordt een gezellig feestje. Voor de eerste 500 klanten is er gratis iets lekkers. De beroemde levensgrote hamster is er en dat is een mooie kans om samen op de foto te gaan. Ook hebben we in de winkel extra veel proeverijen.”

De vernieuwde Albert Heijn XL krijgt een groot versplein met een enorm aanbod groente, fruit, maaltijden en verspakketten. Er komt een vega-eiland met zo’n 200 vega(n) producten. Bij de twee saladebars kun zelf je een salade samenstellen waarbij je keuze hebt uit verschillende basissalades, toppings en dressings. De sushibar wordt uitgebreid met Bam tuk die streetfood biedt uit onder andere Thailand, Vietnam en Indonesië. Bij de Allerhande Keuken vind je straks vers bereide maaltijden en pizza uit de oven. Ernaast komt de Babacous met verse vegetarische lekkernijen uit het Midden-Oosten zoals mezze’s en salades. Ook zullen er speciale broodsnijmachines voor klanten zijn. Wie wil, kan zelf stokbrood en Liefde & Passie-broden snijden.

Klanten kunnen bij de Leidschendamse Albert Heijn XL straks een groot deel van de dagelijkse boodschappen duurzamer doen met AH verpakkingsvrij. Er komen maar liefst 70 dispensers waar je je eigen herbruikbare verpakkingen kunt vullen met allerlei producten. Het gaat onder andere om ontbijtgranen, zaden, peulvruchten, koffiebonen, thee, rijst, pasta en noten. Het merendeel is van biologische kwaliteit.

Tijdens de verbouwing kan men terecht bij Albert Heijn-winkels in de buurt: Het Kleine Loo 342, Theo Mann-Bouwmeesterlaan 9, Simon Carmiggelthof 55 en Elandstraat 160 (alle vier in Den Haag), Koningin Julianalaan 263 in Voorburg, Westwaarts 41 in Zoetermeer en Schoolstraat 1 in Voorschoten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter