Nieuws
Fotowedstrijd Bijenlandschap: insturen kan nog
Komende weken schijnt, naar verwachting, regelmatig de zon. Dan is het prima weer om er met de camera op uit te trekken, om bijen, een bijentuin of een bijenlandschap te fotograferen. Vóór die tijd  is het al mogelijk om bijen te vinden op beschutte plekken, schuilend tegen de regen, of juist foeragerend tussen de buien door. Deelnemen aan deze zevende editie van de fotowedstrijd Bijenlandschap kan nog tot en met 13 juni.
Wie meedoet aan deze fotowedstrijd heeft de kans om een prijs te winnen, maar nog belangrijker: stelt de ingezonden foto’s beschikbaar voor communicatie-uitingen van Groene Cirkel Bijenlandschap. Zo steunt de inzender op een leuke en waardevolle manier dit project. De jury bepaalt uiteindelijk welke 3 foto’s een prijs winnen. De jury ziet je mooiste foto’s deze lente graag tegemoet.
Lees alles over de spelregels op de webpagina van de fotowedstrijd:
Naar de wedstrijdpagina Fotowedstrijd Bijenlandschap 2022 (foto Leontine van de Laar)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter