Nieuws
Gemeente verwacht topdrukte rond de Mall

De gemeente voorziet dit weekeinde enorme drukte rond de Mall. Daarom doet men de volgende oproep: ‘Lekker snel beginnen aan je dagje uit, en daarna weer vlot thuis? Kom dit weekend in plaats van met de auto een keer met fiets of openbaar vervoer naar de Mall. Zo voorkomen we samen drukke wegen in het Pinksterweekend. Pinksteren is, net als rond Hemelvaart, traditiegetrouw een moment om een dagje te shoppen. We verwachten dan ook drukte rondom de Mall en op de N14. Ga daarom voorbereid op weg en voorkom lange reistijden. De Mall is niet alleen met de auto goed bereikbaar, maar ook met de fiets én met het openbaar vervoer: tramlijnen 2, 6 en 19 stoppen direct bij de Mall, NS- station Mariahoeve ligt op loopafstand. Kom je toch met de auto? Check dan van te voren Google Maps om te zien hoe het druk het op de weg is. Overigens kun je dan ook goed vergelijken of (deels met) het ov of fiets toch sneller is’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter