Nieuws
Het is feest in Kakafonie

Vandaag wordt het een feestje in de studio van Midvliet. Om 12:30 uur komt Marco Carolus in het radioprogramma Kakafonie zijn nieuwe single ‘Feesten kan altijd’ te laten horen. Het gezegde Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen’, heeft veel invloed gehad op de totstandkoming van Marco’s nieuwe single…‘Feesten kan altijd’. Marco is al een tijdje bezig zijn imago als carnavals- en après-ski zanger om te zetten tot algemeen feestzanger voor elke festijn. Het blijft feest, want om 13:15 uur is Jorny Evers te gast om zijn nieuwe single ‘Als straks de kroeg weer open gaat’ te laten horen. Als straks de kroeg weer open gaat en het is feest tot ‘s avonds laat, dan trekken we nog één keer aan de bel. Dat is de boodschap die Jorny Evers vertolkt in z’n kroegenkneiter ‘Als straks de kroeg weer open gaat’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter