Nieuws
Aanpassing Veursestraatweg laat op zich wachten

De aanpassing van de Veursestraatweg tussen Noordsingel en de gemeentegrens laat op zich wachten. De gemeente is er niet in geslaagd intern een projectleider te vinden. Die wordt nu extern gezocht middels een advertentie. Naar verwachting zal de functionaris pas dit najaar kunnen starten. Alsdan wordt het project ook weer opgepakt. De aanpassing is nodig gezien drie grote bouwprojecten langs de weg: Schakenbosch, Vliethaven (bedrijfsterrein Parnashofweg) en Duivenvoordecorridor (tussen N447 en Vliet). In totaal gaat het om zo’n 700 woningen. De gemeenteraad heeft maatregelen geëist omdat meer verkeersbewegingen een toename van luchtvervuiling en geluidoverlast voor omwonenden betekenen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter