Nieuws
Grof vuil terrorisme in Prinsenhof

Alhoewel het de bedoeling is in heel de gemeente dat mensen hun grofvuil netjes aanmelden en op afgesproken tijd/dag buiten zetten, denken sommige daar nog steeds anders over. In de wijk Prinsenhof in Leidschendam is er al sinds een lange tijd een vaste aanbiedplek voor grofvuil aan de Prins Johan Willem Frisolaan, waar men na het maken van een afspraak het grofvuil mag neerzetten. Maar het is een plek waar velen van denken dat ze er dag in dag uit hun grofvuil mogen dumpen.

Bewoners die er op kijken klagen steen en been maar uit ervaringen van het Cleanteam Prinsenhof zijn ook hun eigen buren schuldig. Zo kon het dus dat op 1e Pinksterdag geconstateerd werd dat een flatbewoner aldaar zijn spullen bij de toch al grote stapel dumpte en bij navraag waarom, het lid van het cleanteam kreeg te verstaan dat hij zich er niet mee moest bemoeien en dat er toch al grofvuil lag. Het cleanteam maakt altijd meldingen en dus ook van deze dumping bij zowel gemeente als woningcorporatie.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter