Nieuws
Forum Sport vrouwen 1 kampioen

Forum Sport dames 1 is kampioen geworden. Onder grote belangstelling van vrienden, familie en Forum Sporters. En ook al leek het erop dat het gemakkelijk zou gaan….dezenuwen gierden bij de meiden door de keel. Toch werd het een grote overwinning op tegenstander Monster. Met de rust stond het 5-0. Aan het einde van de wedstrijd was het maar liefst 12-1. Een prachtig seizoen werd bekroond met een kampioenschap en promotie naar de 2e klasse. Wethouder Astrid van Eekelen kwam speciaal langs om de meiden aan te moedigen en om na afloop een bos bloemen te overhandigen aan de aanvoerdster Ginger. Ook een afgevaardigde van de KNVB kwam de medailles brengen voor het kampioensteam. Veel bloemen en een speciale kampioenspolo voor alle speelsters, aangeboden door Forza.

Het mannenvoetbal in Leidschendam-Voorburg kende geen kampioenen. Zondag hoofdklasser RKAVV eindigde de competitie als zesde, Forum Sport (zaterdag eerste klasse) als zevende, SEV (zaterdag vierde klasse) werd vierde, Wilhelmus (zondag tweede klasse) achtste. Stompwijk’92 greep in de zondag derde klasse een periodetitel (overall werd men vierde) en mag via de nacompetitie gaan proberen te promoveren naar de tweede klasse. RKAVV Dames 1 eindigde in de tweede klasse als vijfde. (foto Ap de Heus)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter