Nieuws
Regiefout bij presentatie coalitieakkoord

Om het belang van burgerparticipatie te benadrukken hadden VVD, GBLV en D66 bedacht hun coalitieakkoord bij de presentatie ervan, gistermiddag in het Raadhuis Leidschendam, ook uit te reiken aan burgers en ondernemers binnen de gemeente. Daartoe had de VVD een ondernemer uitgenodigd; GBLV richtte zich op scholieren en D66 op duurzaamheidsactivisten. Bij de presentatie was de VVD-ondernemer aanwezig. De vier GBLV-scholieren bleken echter geen van allen in Leidschendam-Voorburg te wonen: drie kwamen uit Den Haag, één uit Pijnacker-Noordorp. Ze zitten slechts op school in Leidschendam-Voorburg. De twee namens D66 uitgenodigde personen verschenen helemaal niet. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter