Nieuws
Reiniging en inspectie riolering in Leidschendam

Ieder jaar wordt een deel van het rioolstelsel in de gemeente gereinigd: grote gele wagens spuiten onder hoge druk water door de rioolbuis en zuigen vervolgens het vrijgekomen vuil op. Daardoor kan de riolering het water goed blijven afvoeren. Ook is er gelijk een inspectie zodat bekend wordt of bijvoorbeeld reparaties nodig zijn of wanneer de riolering aan vervanging toe is.

In juni is een deel van de riolering in Leidschendam aan de beurt: dezer dagen in de Zeeheldenwijk, op 16 juni in de Park Leeuwenberghlaan en op 14 juni in de Virulylaan. Per rioolput duren de werkzaamheden circa 30 minuten, in sommige straten zitten meer dan 1 put. Direct aanwonenden worden geïnformeerd. Verkeer dat een straat wil inrijden waar een gele wagen bezig is, kan het best even een straatje omrijden om de weg te vervolgen. (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter