Nieuws
VVD valt over schakelstation glasvezel

VVD-gemeenteraadslid Guus Beek wil opheldering van B&W over de plaatsing van een glasvezelkabel schakelstation op de hoek van de Guido Gezellestraat en Couperusstraat in Voorburg. Dit naar aanleiding van een bericht bij Vlietnieuws. Het station is zo neergezet dat automobilisten het zicht wordt ontnomen op tegemoetkomend verkeer. Ter plekke ligt een scherpe bocht in de weg. Omwonenden lopen al te hoop tegen het station omdat hen een andere plek was voorgespiegeld. ‘Heeft de gemeente daadwerkelijk de regie gevoerd ten aanzien van de participatie? Is daar een verslag van? Is er rekening gehouden met de verkeerskundige aspecten op deze plek’, zo vraagt Beek. Het ging al eerder mis bij de plaatsing van een soortgelijk station op de hoek van de Nassaulaan en de Prins Bernhardlaan in Leidschendam. Ook dat stond pal op de hoek. Na felle protesten is het toen verplaatst. Destijds liet wethouder Jan Willem Rouwendal weten dat zoiets niet meer mocht voor komen en dat de gemeente de regie zou voeren ten aanzien van participatie en plaatsing.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter