Nieuws
Stompwijk’92 gaat voor promotie

Stompwijk’92 kan opnieuw naar de tweede klasse bij het amateurvoetbal promoveren. Morgen moet daartoe de uitwedstrijd tegen ESTO Bodegraven, te spelen op het ‘neutrale’ terrein van VV Alphen in Alphen aan den Rijn (aftrap 14.00 uur), gewonnen worden. De Stompwijkers acteerden dit seizoen in de derde klasse zondagvoetbal. Door het winnen van een periodetitel maakt men kans op promotie naar de tweede klasse. ESTO eindigde in die tweede klasse op een elfde plaats met 20 punten uit 24 wedstrijden. Stompwijk behaalde in de derde klasse 47 punten in 24 duels. De doelsaldi wijken ook nogal af: ESTO –23, Stompwijk’92 +30. In het seizoen 2018-2019 speelde Stompwijk’92 al eens in de tweede klasse. Overigens zal Stompwijk’92 komend seizoen in het zaterdagvoetbal present zijn. De vereniging heeft besloten het zondagvoetbal vaarwel te zeggen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter