Mening
U zegt het maar: ‘We moeten er ook van genieten’

‘Afgelopen dagen moest ik denken aan de gevleugelde uitspraak van wethouder Van Eekelen ,,We moeten er ook van genieten.” Goh, en wat hebben we ervan genoten. Wederom een enorm verkeersinfarct, en niet alleen in Leidschendam-Voorburg, ook de wijde omgeving werd getroffen. En wat hebben we genoten van de asociale, toeterende, onfatsoenlijke, zich niet aan de regels houdende, milieuvervuilende, luchtverontreinigende bezoekers. Ik ben benieuwd of ze zich in hun eigen stad of wijk en voor hun eigen voordeur ook zo gedragen?

Maar gelukkig mogen we als inwoners van Leidschendam-Voorburg voor de kosten opdraaien, € 1.800.000,00 voor verkeersoplossingen en € 35.000,00 om de rommel van de bezoekers rond het winkelcentrum op te ruimen.

Ja, wethouder Van Eekelen, we genieten enorm van uw onvermogen. Naast het winkelcentrum had u het succesvolle project Klein Plaspoelpolder in uw portefeuille. Kijk eens hoe voortvarend dit project het er vanaf heeft gebracht. Klein Plaspoelpolder; een braakliggend terrein met een totaal verwoest Total gebouw, wat het aankijken niet waard is.

Gelukkig zit u nog 4 jaar in het pluche en zoals u het zelf zegt: ,,We moeten er ook van genieten.”

(J. van Buren)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter