Nieuws
Weer activiteiten voor de jeugd

B&W trekken 50.000 euro uit om deze zomer activiteiten voor de jeugd te organiseren, met name jongeren tussen 12 en 18 jaar in Leidschendam-Noord, Bovenveen, Voorburg-Noord en Stompwijk. De afgelopen twee jaar zijn tijdens de coronapandemie en de lockdowns ook activiteiten voor jongeren opgezet. Die waren een succes. Ze werden goed bezocht en gewaardeerd. Problemen die tijdens de coronapandemie voor jongeren bleken zijn nog niet voorbij. Het gaat dan om afname sociale contacten, verveling, eenzaamheid, depressie, eetstoornissen en straatvrees. ‘Het is daarom belangrijk dat ontmoetingen tussen jongeren gestimuleerd blijven worden, ook in de vakanties’, aldus burgemeester Jules Bijl in een brief aan de gemeenteraad.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter