Nieuws
Nieuwe functie: Ambassadeur en prikkelateur

Sommige bewoners zijn zo wild van hun stad dat zij Stadsbeheer hulp aanbieden bij het streven naar biodiversiteit. Zulke aanbiedingen pakt Stadsbeheer met beide handen aan. In de Johannes Meybeeklaan te Voorburg woont een natuur liefhebbende bewoner. Via de Gebiedsregisseur Anne Hans kwam zijn simpele vraag binnen. Wat er nodig is om de bermen in onze straat (en andere straten) wilder en meer divers te maken? Het plan was snel gesmeed. Er is gestopt met intensief maaien, in de Johannes Meybeeklaan, zodat het gazon langzaam omgevormd wordt naar bloemrijk grasland. De desbetreffende bewoner kan nieuwe functies aan zijn CV toevoegen; hij is ambassadeur en prikkelateur van dit stukje Stadsnatuur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter