Nieuws
Voorlopig geen nieuwe parkeerplaats

Er komt voorlopig geen nieuwe parkeerplaats in de Zeeheldenbuurt op een stuk braak land tussen de Broekweg en het spoor van de RandstadRail en de metro. De gemeente heeft geen ambtenaren die het project kunnen begeleiden. Eventueel wordt het later dit jaar weer opgepakt. B&W hebben de grond vorig jaar al gekocht. Met de parkeerplaats zou de parkeerdruk in de buurt omlaag gebracht moeten worden. De parkeerplaats zou ook ruimte moeten geven voor deelfietsen, – auto’s en –scooters. Tevens zou hij moeten gaan dienen als carpoolplaats en P&R voor de halte van RandstadRail en Metro, direct aan de andere kant van de Vliet (te bereiken via de spoorbrug). Tussen de Zeeheldenbuurt en de parkeerplek zou een brug over de Goo Wetering moeten komen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter