Activiteiten
Wielertijdrit rond Vogelplas Starrevaart

Op vrijdagavond 17 juni organiseert IJsclub Nut en Vermaak een wielertijdrit rondom de Vogelplas Starrevaart. Start is op de kruising Duinwaterpad/Kniplaan, bij de brug over de A4. De eerste renner start om 19.00 uur. Meisjes en jongens junioren t/m 16 jaar rijden één ronde (7 kilometer); Dames, 2 ronden; Heren senioren, 2 ronden; Heren veteranen (40+), 2 ronden. De inschrijving is vrij voor leden van de IJsclub en Toerclub Stompwijk en voor (oud)-inwoners van Stompwijk en Zoeterwoude. Andere deelnemers moeten zich inschrijven via tijdrit@ijsclubstompwijk.nl Deelname vindt plaats op eigen risico. Er zullen seingevers op het parcours staan, maar de weg is niet afgesloten voor het overige verkeer. Het dragen van een valhelm is verplicht. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,50 en dient voor de start te worden voldaan. Voor meer informatie bel Arno van Rijn (06 – 4548 8919), Edu Groenhof (06 – 1636 3988) of Frank Suijten (06 – 1055 6686). (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter