Nieuws
Groene Gevaar maakt bijna eerste slachtoffer

Het Groene Gevaar, zoals de buurt het nieuwe gebouw voor glasvezelkabel noemt, heeft bijna een eerste slachtoffer gemaakt. Gelukkig ging het nog net goed en het bleef bij een bijna aanrijding in de Louis Couperusstaat in Voorburg. Een automobilist, komend uit de Louis Couperusstraat kon bij de scherpe bocht naar de Guido Gezellestraat door de grote groene kast niets zien. Voorzichtig draaide hij de bocht in om vervolgens vol op de remmen te gaan. Door de bocht stond een grote vrachtwagen van Avalex stil, om daar ondergrondse afvalcontainers te legen. Toen er even later een groep scholieren langs fietste, waren er gelukkig geen auto’s op de weg. Het wachten is op een snelle verplaatsing van het kabelstation. Of moet er eerst een echt ongeluk gebeuren?

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter