Nieuws
Veel meer over Boerderij van Bohemen

De foto van de boerderij van Bohemen van Frans Raafs (Vlietnieuws maandag 13 juni) heeft heel wat los gemaakt:

‘Geacht team, iedere ochtend lees ik het nieuws op uw site. De boerderij van Boheemen staat op de Noortheylaan 1 te Leidschendam. Ikzelf ben donateur van de Archeologische Werkgroep Leidschendam Voorburg (AWLV) en als U of Frans Raafs op internet intypt: www.awlv.nl vijf eeuwen boeren aan de Noortheylaan Leidschendam ziet men daar alle info over deze boerderij’. Met vriendelijke groet, Peter Mak.

Eef van Soest: ‘Noortheylaan, flink aantal jaar geleden opgeknapt naar deze prachtige boerderij’.
Carla Pijnaker: ‘Volgens mij staat deze boerderij aan de Noordheylaan in Leidschendam’.
Coby van Boheemen: ‘Is allang bekend hoor’.
Annemiek Gerrits: ‘In de stal heeft jarenlang de antiekzaak van mijn schoonmoeder gezeten. Totdat ze weg moest. Gelukkig was de broer van de huidige bewoner, met een boerderij aan de overkant van de straat, de redder in de nood en kon de hele antieke boedel lopen overgebracht worden’.
Walter Schijf: ‘Noortheylaan nummer 1 en 3 mijn partner bezorgde er tijdenlang de krant, toen trouwens nog 1 en 1a’.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter