Nieuws
Al eerder gewaarschuwd voor Groene Gevaar

Een omwonende heeft al eerder gewezen op de risico’s van de plaatsing van een grote groene glasvezelcontainer bij de overgang van de Louis Couperusstraat naar de Guido Gezellestraat in Voorburg. Hij schrijft nu maar liefst twee wethouders aan:

‘Geachte heer Rouwendal en mevrouw Van Eekelen,

Onder verwijzing naar het  artikel dat ik in Vlietnieuws las wil ik u tevens wijzen op eerdere meldingen die ik u over dit onderwerp stuurde. Ik kan mij voorstellen dat u in verband met de samenstelling van een nieuw bestuur iets anders aan uw hoofd heeft dan zich bezig te moeten houden met het plaatsen van een glasvezelstation en de daarmee gepaard gaande verkeersveiligheid. Ondanks dat vraag ik toch uw aandacht voor het verkeerd geplaatste glasvezelstation.
Meerdere keren hebben buurtbewoners contact gehad met namens de gemeente aangestelde projectleider de heer Overwijk. Het laatste contact had ik met mijn zwager kort voor de plaatsing. Hoewel ik het er niet mee eens was zou de verkeersveiligheid volgens de heer Overwijk niet in het gedrang komen. Hij zegde toe dat de voorzijde van het station twee meter vanaf de opsluitband geplaatst zou worden. Daardoor zou er voldoende zicht op de bocht in de weg zijn. Die afstand heeft men bij de plaatsing niet in acht genomen. Het betreft slechts 80cm. De heer Overwijk heeft zich dus NIET namens de gemeente aan de afspraak gehouden en ik voel mij daardoor door de gemeente geschoffeerd. Hoewel ik begrijp dat er enorme kosten gemaakt moeten worden om de gemaakte fout te herstellen, hoop ik toch dat dit gebeurt’.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com