Activiteiten
Circussen vieren hun 20 jarig bestaan

Dit jaar vieren circus Miloco (Leiden) en circus Nevermind (Zoetermeer) het 20 jarig bestaan. Dat gebeurt met een jubileumweek. Dit zal groots gevierd worden in een echte circustent die ze voor deze gelegenheid opzetten in Stompwijk. Tijdens deze jubileumweek zullen alle kinderen die bij circus Miloco en circus Nevermind op les zitten daar ook optreden, ongeacht hoelang ze op les zitten.

Lijkt het u leuk om de talentengroep van circus Miloco te zien? Tijdens de jubileumweek zal de talentengroep op vrijdagavond 1 juli om 19.00 en zaterdagavond  2 juni om 20.00 een spetterend optreden geven waarin naast alle adembenemende circustrucs op een humoristische wijze de geschiedenis van circus Miloco te zien zal zijn. . Voor meer info en ticketverkoop ga naar de website: www.circusmiloco.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter