Nieuws
Opening Veenpoldersweg met alle Stompwijkers

De officiële opening van de Veenpoldersweg in Stompwijk is op woensdag 22 juni, zo heeft de gemeente bekend gemaakt. De Veenpoldersweg is de nieuwe verbindingsweg rond Stompwijk. In augustus 2019 is gestart met het aanleggen van de weg en de bruggen over de Nieuwe Vaart en de Stompwijksevaart. Sindsdien is hard aan de aanleg gewerkt.

Op woensdag 22 juni vindt de officiële opening plaats waarvoor alle inwoners van Stompwijk zijn uitgenodigd. Om circa 17.30 uur houdt onder andere wethouder Astrid van Eekelen een korte toespraak waarna zij de weg officieel opent. Dat gaat onder andere gepaard met luid getoeter uit een truck van de bekende Stompwijkse rallycoureur Aad van Velsen. Het feest is vanaf 17.00 uur tot 19.00 uur in de tent op het parkeerterrein bij de Blesruiters, Veenpoldersweg 30, in Leidschendam-Stompwijk.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter