Nieuws
75 asielzoekers in sporthal RKAVV/SEV

Op verzoek van de rijksoverheid verzorgt de gemeente van 29 juni tot 12 juli de crisisnoodopvang voor 75 asielzoekers. Hiervoor wordt de sporthal aan de Kastelenring (RKAVV/SEV) in Leidschendam ingericht. De gemeente organiseert een informatieavond voor omwonenden op woensdag 22 juni.

De Veiligheidsregio Haaglanden heeft de opdracht gekregen om op korte termijn crisisnoodopvang te realiseren voor asielzoekers die niet terecht kunnen in het opvangcentrum van het COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers) in Ter Apel. B&W hebben besloten dat te doen in de sporthal Kastelenring Leidschendam. Deze locatie kan, mede door de medewerking van voetbalverenigingen RKAVV en SEV, snel gereed gemaakt worden voor crisisnoodopvang. In totaal vangt de Veiligheidsregio Haaglanden 150 mensen op; de gemeente Den Haag organiseert 75 noodopvangplekken in het Teleport Hotel Binckhorstlaan 131.

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter