Activiteiten
Volledig programma Station Rock Festival

‘Zaterdag 18 juni. Voorburg. Station Rock Festival.  Wij zijn van de partij. En man wat hebben we daar een zin in.  De grootste hits van Billy Joel en méér! Meezingen met ‘Piano Man’, wegdromen bij ‘She’s Always A Woman’ of lekker uit je dak bij ‘We Didn’t Start The Fire’. De show van the Billy Joel Experience is nog maar een van de hoogtepunten van het muziekfestival dat dit weekeinde op het Stationsplein wordt gehouden.

De Voorburgs/Haagse band The Raspers bestaat 40 jaar.  Deze band staat al flink wat jaren aan de top in het ‘cover-circuit’ en bij velen reeds bekend als ‘Hardest Working Band’ van Den Haag en omstreken. De band weet als geen ander sixties & seventies-rock, moderne pop en de nodige funk-, soul- en dance-classics samen te voegen in één dampende muzikale ‘melting-pot’. Gitaar, bas, drums, vier zangstemmen en een saxofonist die ook nog eens keyboard, percussie en gitaar speelt, maken The Raspers tot een compacte formatie met een groots geluid. De vriendschap tussen deze mannen (buurtjongens die hun jongensdroom waar maakten) maakt het dat zij nu, 40 jaar later, nog steeds met hetzelfde enthousiasme de podia bestieren met hun muziek.

De entree op zaterdag is  €20,- in de voorverkoop,  https://www.huygenskwartier.nl/nl/events/rock-station-festival/ en € 25 aan het terrein.

PROGRAMMA ZATERDAG:

14.00   Terrein open

15.00  Celebrating Amy (Amy Winhouse tribute)

17.00 The Billy Joel Experience (Billy Joel tribute)

 

19.00   VTI runner-up Winnaar Popprijs L-V 2022

20.00   The Raspers

PROGRAMMA ZONDAG:

09.30  Verzamelen kinderdansparade bij de Koepel Voorburg

10.00   Terrein open

10.45  Aankomst kinderdansparade Stationplein

11.30  Studio Dondersteen Jeugdtheater

13.30  Open dag Drumschool Voorburg

17.00   Afsluiting met DJ Millean.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter