Nieuws
Wethouder ziet geen probleem met glasvezelstation

Wethouder Jan Willem Rouwendal ziet geen probleem met de huidige plaats van het glasvezelverdeelstation op ‘enkele meters van de bocht Guido Gezellestraat – Louis Couperusstraat’, zoals hij schrijft in antwoorden op vragen van VVD-gemeenteraadslid Guus Beek. Volgens de wethouder ‘behouden weggebruikers van deze 30 km/uur zone voldoende overzicht’. Verder laat hij weten dat bewoners ‘geheel’ zijn meegenomen in een participatieproces over de plaatsing. ‘Er is meegekeken in het plaatsingsproces door een verkeerskundige. Met het verkeerskundig advies is rekening gehouden’. Met een kaart die de bestuurder aan het gemeenteraadslid heeft gezonden is echter te zien dat het station niet juist geplaatst is; het is bij plaatsing een kwart slag gedraaid. Daarvoor geeft Rouwendal geen verklaring.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter