Nieuws
Lintje voor mevrouw Thomas-van der Werff

Burgemeester Jules Bijl heeft namens Zijne Majesteit de Koning een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan mevrouw Thomas-van der Werff uit Leidschendam. Mevrouw Thomas-van der Werff is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats tijdens haar afscheid als bestuurslid van de Unie van Bedrijfstafeltennisverenigingen.

Mevrouw Thomas-van der Werff kreeg haar onderscheiding voor haar vrijwillige verdiensten. Ze was ruim 33 jaar lang actief als Commissaris Toernooien & Evenementen bij de Unie van Bedrijfstafeltennisverenigingen (UBT). Hierin was ze verantwoordelijk voor alle sportieve activiteiten buiten de reguliere competitie. Zo organiseerde ze alles voor toernooien, zoals de UBT-kampioenschappen, het Veteranentoernooi en een Nederlands Kampioenschap tafeltennis.

Daarnaast was mevrouw Thomas-van der Werff in de periode van 2010 tot 2017 Jeugdbestuurder en -trainer bij Tafeltennisvereniging VVV. Eén van de taken die ze zichzelf gaf was groei: ,,We moeten meer en betere jongeren hebben. Dat is goed voor hen én goed voor de club.” Daarom zocht ze samenwerking met diverse scholen, organiseerde ze een vakantiekamp, stimuleerde de jeugd om mee te doen aan toernooien en competitiewedstrijden en organiseerde jaarlijks rond de Kerst het meerdaagse kindertafeltennisfeest. Als bestuurder was zij ook wedstrijdsecretaris voor de jeugdcompetitie. (Foto: Daniella van Bergen)

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter