Nieuws
Nieuwe fractievoorzitters en gemeenteraadsleden

De VVD-fractie in de gemeenteraad heeft Sabrina van den Heuvel gekozen als fractievoorzitter. Bij GBLV werd dat Walter Rosbenders. Mevrouw Van den Heuvel volgt Astrid van Eekelen op die wethouder wordt. Meneer Rosbenders vervangt Bianca Bremer om dezelfde reden. Door het vertrek van Astrid van Eekelen en Philip van Veller (ook hij wordt wethouder) kwamen er twee plekken vrij in de VVD-fractie. Die worden opgevuld door Jack Voortman (nummer 8 van de lijst bij de gemeenteraadsverkiezing van 16 maart) en Rick de Klerk (nummer 10 van de verkiezingslijst). Bij GBLV komt Freek Steutel terug in de fractie op de door het vertrek van Bianca Bremer opengevallen plek. Steutel viel bij de gemeenteraadsverkiezing buiten de boot. Hij werd commissielid zonder stemrecht. Zijn plek in de commissie wordt nu ingenomen door Els van Saltbommel, de nummer 12 van de verkiezingslijst.

Walter Rosbenders

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com