Mening
U zegt het maar: Oud-raadslid over Groene Gevaar
‘Het glasvezelstation is op aandringen van omwonenden een kwartslag gedraaid. De wethouder was op de hoogte, omdat mijn buren en ik de andere brievenschrijvers waren. Bovendien heb ik de wethouder zelf benaderd. De voorgenomen plek was nog onoverzichtelijker voor het verkeer dan de huidige. We hebben ook een andere plek in de nabijheid voorgesteld, maar de kabeltjes waren te kort of er lagen reeds andere kabels, het zou een parkeerplaats kosten en er zijn bouwplannen voor het parkeerterrein!? Dat laatste lijkt ons heel apart, want er zit een waterberging onder het terrein en parkeerruimte is schaars rond het KJplein.
Wij hebben aangaande de huidige locatie nog gevraagd de doos nog een meter naar achteren te verplaatsen om het zicht te verbeteren, maar hierop is geen reactie gekomen. Bovendien lijkt het bedrijf die de glasvezel aanlegt een card blance te hebben en is de inbreng van de gemeente minimaal. Dat vind ik persoonlijk heel vreemd. Tenslotte moet ieder ander een vergunning aanvragen en zou die op deze plek worden afgewezen. Tot zover en wij volgen de ontwikkelingen met aandacht….’
(Monica Velu)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter