Nieuws
Valentijn op Vaderdag

Vandaag is om 12:30 uur Patrick Valentijn te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Hij komt zijn nieuwe single ‘Yo te Quiero’ laten horen. ,,In het verleden heb ik al diverse soorten muziek uitgebracht. Ik moet wel eerlijk zeggen dat Spaanse muziek mij altijd vrolijk stemt. Ik geniet ook van reggaeton en salsa, maar dat hoeft niet altijd terug te komen. Het belangrijkste voor mij is dat het publiek mijn stem gaat herkennen. ‘Yo te Quero’ is daar het eerste voorbeeld van.”

Het duo Henk en Alica Klos (vader en dochter) heeft ook een nieuwe single uitgebracht, getiteld ‘Leef je dromen’. Ze komen dit nieuwe nummer om 13:15 uur laten horen. Het is een zwoel, zonovergoten nummer dat het hart weet te raken en lekker in het gehoor ligt. Geheel passend in de serie nummers waarmee Henk & Alicia bekend werden: ‘De mooiste dag’, ‘Eens in de 100 jaar’ en ‘Sta op en schreeuw’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter