Activiteiten
Midzomeravondwandeling door Ommedijkse Polder

Op zaterdagavond 25 juni houdt het IVN in samenwerking met boerderij Nellesteijn  een wandeling door de mooie en nog ongeschonden Ommedijkse Polder met daarin gelegen het Ommedijkse Bos in Wassenaar.

Sonja Meijer: ,,Op deze sfeervolle midzomeravondwandeling zullen we al klimmend over hekken, via planken sloten overstekend, de polder al struinend verkennen en op een mooi plekje van de hopelijk ondergaande zon gaan genieten. Neem daarom gezellig iets te drinken mee. Tijdens de wandeling zal de boer een rondleiding over de boerderij geven, kijken en luisteren we naar vogels, kijken we naar hazen en zien we misschien een ree die zich in de avondzon aan de bosrand laat zien. Het is aan te raden om stevig, waterdicht schoeisel aan te trekken, een verrekijker mee te nemen en iets om op te zitten.”

De ongeveer 2 uur durende wandeling start om 21 uur vanaf boerderij Nellesteijn, Maaldrift 6 in Wassenaar. Aanmelden verplicht  want.ivnleiden@gmail.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter