Nieuws
The Raspers: Een verjaardag met 500 feestvierders

Zelfs de trein hield iets langer stil, zodat de passagiers mee konden genieten van het jubileumconcert van the Raspers. Maar liefst 40 jaar timmert deze Voorburgse band aan de weg. Dat werd gevierd met een tweedaags rock festival op het Stationsplein. Daar werd zaterdag eerst opgetreden door een imitatie Amy Winehouse en door de Billy Joel Experience.

In de avond was het de beurt aan de jubilarissen, die tot hun verrassing in de bloemen werden gezet door burgemeester Jules Bijl. Daarna ging het muziekfeest voor de honderden aanwezigen stevig los. Ook zondag was er nog van alles te beleven bij het station, onder meer met een open huis van de drum school. En wederom muziek van The Raspers.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter