Activiteiten
Fenomeen Bovenveen zet de buurt aan het kleuren

Fenomeen Bovenveen gaat kleuren met volwassenen. Dat gebeurt vrijdag 24 juni in wijkgebouw De Groene Loper (Woej), van Royenstraat 2 Voorburg,  van 14.00-16.00 uur. Het wordt een gezellige en kleurrijke middag, waarbij men kan kennis maken met een diversiteit aan vormen, kleurmaterialen en uitwerkingen van het ‘Kleuren voor Volwassenen.’

Kleuren was vroeger als kind al leuk. Nu, met de uitbreidingen in het tegenwoordige ‘Kleuren voor Volwassenen’ is er nog veel meer mogelijk, veelzijdiger. Zoals het werken met gewoon- of aquarel-kleurpotlood, olie- of aquarelverf, ecoline, krijtsoorten, diverse soorten stiften waar onder vilt- en neon-stiften, steentjes, enzovoorts. In diverse vormen, bijvoorbeeld: platen, kleuren op nummer, boekenleggers, placemats, mandala’s, schilderijen, wiskundige vormen, spiral colouring, kleuren op tint (colouring by shades), giants, diamond painting (mini-mozaïek), et cetera. Op papier, fluweelpapier, transparant en nog meer.

De meeste van deze mogelijkheden bestaan voor zowel beginners als gevorderden. Meer weten? Fenomeen Bovenveen verzorgt een impressie, een voorbeeldenmiddag. Maar dat is slechts mogelijk indien de al bestaande liefhebbers een paar van hun kleurplaten voor die paar uurtjes ter bezichtiging beschikbaar zouden willen stellen. Het belangrijkste hiervoor is niet dat u uitsluitend de mooiste(n) laat zien. Het zou ‘beginners’ de zin/moed kunnen ontnemen. Dus ook niet alléén de beste of de grootste. Maar wel de resultaten waar u veel plezier aan beleefde. Natuurlijk zijn mensen met beperking ook van harte uitgenodigd om in te zenden en deel te nemen. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk.

Wilt u ook insturen?

  • Eén exemplaar inzenden mag uiteraard. Maar indien mogelijk zou iets meer fijn zijn,
  • Dit mag – maar hoeft beslist niet – een mix zijn van alle genoemde methoden, of nog meer,
  • Daarvan mag er één uw beste/mooiste zijn, één (of meer) waar u met plezier aan hebt gewerkt maar die best wel een stuk of wat foutjes, uitschieters of andere onregelmatigheden bevattten. Of uw eerste probeersels. En één (als u dat aandurft) die laat zien dat het niet erg is om ook eens te mislukken. Uw andere voorbeelden laten immers zien dat beter worden komt met vallen en weer doorgaan,
  • Wilt u niet inzenden maar liever zelf meenemen? Dat kan. Maar dan wel met het verzoek dit uiterlijk rond 12.00 uur in te brengen,
  • Vergeet u s.v.p. niet uw naam en telefoonnummer of adres of mailadres bij te sluiten?

Inzamelpunten t/m donderdag 23 juni: Bruna aan het Kon. Julianaplein (tijdens winkeltijden); Woej-gebouw De Groene Loper, van Royenstraat 2 (tussen 10.00-15.00 uur). Uw inzending(en) worden bewaard in een afgesloten kast.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter