Nieuws
Nieuwe politieboot Leidschendam-Voorburg

De politie Leidschendam-Voorburg heeft nu de beschikking over een eigen boot. De komende zomerperiode zal deze (nieuwe) politieboot regelmatig worden ingezet voor varend toezicht. Hierbij zal er op het water binnen het werkgebied gesurveilleerd worden, zoals recreatiegebied Vlietland, de Vliet en de wateren rondom. Deze surveillance wordt gedaan door politiemensen die zijn opgeleid als (politie)schipper. Tevens zullen er collega’s als opstapper fungeren. Er wordt onder andere toezicht gehouden op de regels die gelden op het water. Denk hierbij aan varen zonder vaarbewijs; varen onder invloed; staand varen zonder reddingsvest aan; te hard varen; minder reddingsvesten aanwezig dan inzittenden; geen brandblusser aanwezig; dodemanskoord niet dragen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter