Nieuws
Nieuwe woningen Van Halewijnlaan Voorburg

In het pand Van Halewijnlaan 2-4 in Voorburg komen vijf appartementen. De gemeente heeft toestemming voor de verbouwing gegeven. Nu zit er op de begane grond een winkelruimte, op de eerste etage een woning. In de nieuwe opzet komen er beneden twee appartementen (beiden ongeveer 56 vierkante meter groot), op de eerste etage anderhalf appartement (67 en 41 vierkante meter) en op de tweede etage ook anderhalf appartement (60 en 18,5 vierkante meter). Het dak krijgt een uitbouw en de bestaande dakkapel wordt vergroot. Voor de appartementen zijn twee maal zoveel parkeerplekken nodig als nu berekend worden: 6 in plaats van 3. Volgens de gemeente is er in de buurt voldoende ruimte voor die auto’s. (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter